: Opphengt i ferien | Din Fritid

Opphengt i ferien

Teltet er verken campingplassvennlig eller spesielt praktisk. Du bør i tillegg være smidig for å komme deg på plass. Men en noe mer inspirerende overnattingsmulighet enn i hengeteltene skal du lete lenge etter.


“Hytte” i et tre

Noen vil kalle det for en hytte i et tre - som du kan ta med deg. Teltene gir deg og dine venner en unik mulighet å oppleve naturen på. Du kan sove blant trærne på høyde med fuglene, og du kan nyte en utsikt en vanlig caravanist bare kan misunne deg. Det er en spektakulær - men samtidig enkel overnatting. Kanskje ikke for alle, men det er uansett mye inspirasjon å hente når man ser et Stingray hengetelt.


Myke fakta

Om du skulle lure på utstyrsnivået, har teltet ventilerende tak med myggnetting. Det er soveplass til tre personer og du kommer inn i teltet via luken i gulvet. Det er bare å bruke taustigen…
Det er også en tradisjonell åpning, men for å bruke den må du henge ganske lavt over bakken. Teltet er 4,6 m på tre sider og har en grunnflate på 7.5 kvm. Høyden er 110 cm og hele teltet veier kun 8 kg. Teltet kan leveres i hele 10 ulike farger, inkludert kamuflasjemønster. Teltet er forsterket med til sammen 20 meter setebelter, og innfestingene er beregnet til å tåle en last på inntil 2,5 tonn. Det anbefales ikke å gå over grensen på 400 kg med mennesker og bagasje. De tre stroppene som bærer hele teltet og festes i trærne er 6 meter lange.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden