: Satser på hotell | Din Fritid

Satser på hotell

Som første aktør i Skandinavia satser Vestfold-bedriften Askjems Camping-Center på hotell for bobiler. I nybygget på til sammen 10 000 kvm fordelt på to etasjer vil bobilene få sin egen oppvarmede plass året rundt.


Bobilhotell

Det er sikkert mange som undrer seg over ordet bobilhotell, men vi snakker altså om et stort moderne garasjeanlegg som er tilpasset bobiler og som vil være oppvarmet året rundt. Brukere er alle som har behov for innendørs lagring av bobilen, de som bor i leiligheter og har begrensede parkeringsmuligheter samt de som bare vil ha et komfortabelt bobilliv. For her er det mulig å få ekstratjenester fra Askjems Camping-Center som ligger på nabotomten. Du kan få utført mye mens bobilen uansett står parkert på bobilhotellet: Bytte gass, få vasket og polert bilen, ha service, få fylt opp kjøleskapet med ferske matvarer. Eller ha service eller vask på personbilen.
Alle leietakere får sin egen adgangsnøkkel til anlegget, og det blir mulig å parkere personbilen på bobilplassen når man er ute på tur.


Finansiering

Askjems Camping-Center AS har nå overtatt utleiefirmaet Askjems Utleie. Her er det et stort behov for biler i høysesongen. Derfor kan du skaffe deg gratis helårsparkering om du er villig til å la Askjems leie ut bobilen din tre uker i høysesongen.
Odd Askjem i Askjems Camping-Center AS er spesielt fornøyd med at de nå klarer å få opp hotellet på nabotomten.
– Vår beliggenhet rett ved E18 og Tønsberg sentralt i Vestfold og nær Torp lufthavn er ypperlig, forteller han.
– Det selges i praksis ikke bobiler i Oslo, det er sannsynlig at en av grunnene er parkeringsproblematikken. Jeg tror det kan være interessant for en del av disse å leie bobilplass eller bobil. Da ligger vi nært nok Oslo og tett befolkede Vestfold til at tjenesten vår bør være interessant. Det bygges veldig mange leiligheter og boligkomplekser for tiden hvor mange i vår potensielle målgruppe flytter inn. Da blir fort en bobil et parkeringsproblem som vi kan løse. Flere har sagt til meg at nå kan de selge eneboligen og flytte i leilighet på grunn av dette bobilhotellet, forteller Odd Askjem.
– Vi har i dag vinterlagring av 70 bobiler og en nesten like lang venteliste. Det er et godt grunnlag å ta med seg når vi nå satser nærmere 30 millioner kroner totalt, forteller Odd Askjem. Bobilhotellet skal stå ferdig første april 2015.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden