: Bürstner 2016: Ny norskutviklet serie | Din Fritid

Bürstner 2016: Ny norskutviklet serie

Bürstner har et års tid hatt et samarbeid med utvalgte norske forhandlere som har utviklet en helt ny vognserie, tilpasset norske forhold. I tillegg blir Premio-serien kraftig oppgradert.

Bürstner

Campingvognsalget i det store tyske markedet har det siste året økt med nesten 12 prosent. En av aktørene som har hatt en god økning er Bürstner. Med en produksjon inneværene år på 2400 vogner planlegger den tyske produsenten ytterligere en liten økning til 2600 enheter neste år. Den største nyheten på vognsiden hos Bürstner er en helt ny vognserie de har utviklet i samarbeid med sin importør i Norge, Kroken Caravan Import. Den nyutviklede Nordic serien blir første gang vist frem på Caravanmessen på Lillestrøm 17. september og vil komme i tre størrelser og seks ulike planløsninger. Bobil & Caravan kommer tilbake til mer informasjon om Nordic-serien etter at vi har fått sett nærmere på nyvinningen til Bürstner. Av andre nyheter har innstegsmodellen Premio fått en solid oppgradering og Premio Plus er tiltenkt Norge spesielt. Den nye modellen Premio Plus 510 har hele sju soveplasser.


Premio-serien blir kraftig oppgradert til 2016-sesongen. Foto: Produsent

Innredning

Taket har blitt forsterket med glassfiberarmert plast som også skal tåle tunge haglbyger. Utgangspunktet er hvite, hamrede plater, men Premio kan også fåes med sølv- eller opalfargede vegger. Alle faste senger er utstyrt med 5-soners kaldskumsmadrass for god liggekomfort. Premio kommer i syv forskjellige planløsninger, mens Premio Plus har kun én. Til gjengjeld er Premio Plus 510 en perfekt familievogn. Spesielt bak i vognen, hvor du har køyesengen på høyre side og en liten sittegruppe for barna på venstre. Med litt frekkere farger på innredningen vil dette bli en perfekt sone for de minste. Veggene er 28 mm tykke, noe som gir god isolasjon, kjøleskapet er på 142 liter og vanntanken er på 44 liter. Premio Plus, som har en totallengde på 739 cm, har dessuten en senkeseng over sittegruppen som gir soveplass til inntil sju personer. Dette er ganske unikt blant innstegsmodellene i denne prisklassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden