: Bobil & Caravan 1-16: Ny utgave i løssalg nå | Din Fritid

Bobil & Caravan 1-16: Ny utgave i løssalg nå

I dag har mange abonnenter fått årets første utgave av Bobil & Caravan. I løpet av kommende uke kommer også utgaven i løssalg. Blant innholdet i utgaven som er 100 sider finner du blant annet: Til Frankrike med bobil er fullt av høydepunkter. Internett-løsninger til bruk på ferieturen i Norge og Europa. Truls Farner deler råd og tips rundt funksjoner og montering av alarmer for bobil og campingvogner.

Morelo kommer med en ny liner til 2017-sesongen og pressen fikk en sniktitt på CMT-messen i Stuttgart. Foto: Tore Afdal

CMT-messen

I januar i år gikk CMT-messen i Stuttgart av stabelen. Messen er en kombinasjon av generelle reisemål og caravanmesse. Vi fikk de siste produktnyhetene og fikk blant annet se Morelos nye liner!

Frankrike byr på fantastiske feriemuligheter for deg med bobil og campingvogn. Foto: Tore Afdal

Frankrike - verdens mest besøkte turistland

Det er enkelt og utrolig variert å feriere på hjul i Frankrike. Med litt planlegging er det bare å la det ene høydepunktet avløse det andre. La deg inspirere av vår fantastiske tur sist sommer!

En Mini klarer såvidt å trekke en Poletta, har Johnny Søreide funnet ut. Les mer om ekvipasjen i Bobil & Caravan 1-2016. Foto: Dag W. Grundseth

Mini + Poletta = sant

Johnny Søreide er Mini-Morris entusiast, og var ikke i tvil om hvilken vogn han skulle hekte på veteranbilen. Polettaen er lett nok og har akkuratt den plassen han trenger.

Mange vurderer alarm til bobil, men hvilken er best? Foto: Tore Afdal

Alarmen går…

Føler du deg sikker på tur med bobil og campingvogn? Uansett vil de fleste prioritere å bruke noen kroner på en god alarm. Men hvliken er best? Tekniske redaktør Truls Farner har sett på to alarmløsninger i utgave 1-16.


Smaksprøve

I hver utgave av Bobil & Caravan er det tester og omtale av både bobiler og campingvogner, og i hver utgave presenteres det utstyrsnyheter og praktiske og nyttige artikler. Du finner flere reisereportasjer i hver utgave til inspirasjon, både på interessante destinasjoner i Norge og i utlandet.
Bobil & Caravan er et uavhengig redaksjonelt magasin som ikke er tilknyttet noen klubb eller forening, vi står dermed fritt til å skrive om hva våre lesere ønsker - og hva vi vil.
Bobil & Caravan er spesielt tidlig ute med produktnyheter og gir leserne en unik oversikt over hva som skjer i markedet.
Mer informasjon om bladet finner du her:
www.bobilcaravan.no
Smaksprøver finner du her:
http://issuu.com/bobilogcaravan/docs/bobil___caravan_0116

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden