: LMC til Caravan Nord | Din Fritid

LMC til Caravan Nord

Det danske selskapet Caravan Nord har siden 1982 hatt import og support av Dethleffs til Norge- i tillegg til Danmark og Sverige.

Firmaet har siden starten vært eid og drevet av Lars Saabye og Jan Kaspersen. Det danske radarparet er godt kjent i Norge, og har vært meget sentrale i oppbyggingen av det norske forhandlernettet. I høst kunne vi fortelle at Caravan Nord ble kjøpt opp av Hymer-gruppen.
Nå er det avklart at selskapet også skal overta ansvaret for LMC i Norge og Danmark. Daglig leder vil fortsatt være Jan Kaspersen, mens Lars Saabye har trukket seg tilbake fra den daglige driften, og blitt pensjonist.

Lars Saabye blir fra sommren av pensjonist mens Jan Kaspersen fortsetter som daglig leder i Hymer-eide Caravan Nord som representerer merkene Dethleffs, Sunlight, LMC, Globecar og Roadcar i Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden