: Caravavanmessens beste stands 2016 | Din Fritid

Caravavanmessens beste stands 2016

I dag kåret juryen de to beste standene på årets caravanmesse, og vinnerne ble Knaus-Tabbert gruppen og Kama fritid.


Finn Langtved som er Knaus norske representant, Kari Olstad fra Norges Varemesse, Mauro Degasperi fra Knaus Tabbert-gruppen og Konrad Sel fra Caravamessen var alle strålende fornøyd med Knaus nye stand.

Messens fineste…

Kama fritid fikk i dag utdelt blomster fra messesjef Konrad Sel og Kari Olstad. Kama fikk prisen årets beste stand i klassen under 500 kvadratmeter. Kama Fritid var synlig fornøyd med prisen. I klassen for store stands fikk Knaus Tabbert førstepremien og synes det var ekstra stas siden dette var deres første messe i ny hall. Knaus Tabbert-gruppen har ikke lenger Kroken som importør, men satser sterkt med stor stand og mange spennende produkter.


Daniel Lindgren fra Kama, Kari Olstad fra Norges Varemesse, Klas Nilsson og Leif Barnardo fra Kama smiler tilfreds over at Kama Fritid har fått prisen som messen beste stand under 500kvm. Foto: Tore Afdal

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden