Topcamp utvider:: Bie Apartment & Feriesenter blir Topcamps tiende | Din Fritid
Topcamp utvider:

Bie Apartment & Feriesenter blir Topcamps tiende

Bie Apartment & Feriesenter i Grimstad blir Topcamp-konsernets tiende destinasjon i Norge. Det nye navnet blir  Topcamp Bie – Grimstad. I følge styreleder Thorstein Berg, blir dette neppe Topcamps siste utvidelse. 

Bie Apartment & Feriesenter er anerkjent for høy kvalitet og Grimstad er en beliggenhet som passer godt inn i Topcamp-porteføljen, forteller selskapet i en pressemelding til Din Fritid. Etter en periode med forhandlinger er det nå klart at Bie i Grimstad blir den tiende destinasjonen i Topcamp. Avtalen inkluderer ikke overtagelse av eiendom, men en 30 års leieavtale. 

Jørund Helledal, som representerer eierne av Bie, forteller at det har vært flere interesserte, men at de er overbevist om at Topcamp var den beste løsningen for videre drift og utvikling av anlegget. Totalt tilbyr Bie sine gjester overnatting i 16 moderne leiligheter/feriehus og gjestehytter med 1-3 soveværelser, samt et campingområde for bobiler og vogner på 50 dekar og totalt 85 plasser.


Styreleder Thorstein Berg er en viktig motor for å stadig utvide og bygge opp Topcamp-kjeden.

Bie ligger i gangavstand (en drøy kilometer/17min) til Grimstad sentrum, og noen få minutters biltur (12 min på sykkel) til de flotte og populære badestrendene på Groos. Dømmesmoen turområde med park, skogstier og utsiktstårn er heller ikke langt unna. Anlegget forøvrig inkluderer svømmebasseng, trampoliner og mange lekeområder for barn. Her er også et spisested for inne- og uteservering med skjenkerettigheter. Bie ligger 300 meter fra E18/Rv420, og kun fire kilometer fra en populær golfbane. 

– Vi er optimistiske og har høye forventninger til at Bie og Topcamp blir en kjempekombinasjon, når Topcamp overtar driften fra nyttår 2023, sier Thorstein Berg, styreleder i Topcamp AS. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden