Annonsørinnhold:: Oppgrader toalettet ditt med porselen | Din Fritid
Annonsørinnhold:

Oppgrader toalettet ditt med porselen

Omfavn komforten i hjemmet med Thetford Twusch. Porselensinnsatsen øker ikke bare bekvemmeligheten, men reduserer også vannforbruket. Samtidig forlenger den levetiden til kassettoalettet for bekymringsfrie reiser. Hvor enn du drar!

Hvorfor velge Twusch?

  • Porselensinnsats som er kompatibelt med alle kassetttoaletter fra Thetford 

  • Har antibakterielle egenskaper for ekstra hygiene

  • Enkel å rengjøre, ripebestandig og lekkasjesikkert design

  • Reis lett med minimal vekttillegg (maks 800 g)

  • Enkel installasjon sikret med det medfølgende settet

Twusch er utviklet av en tysk familieeid bedrift, og har en patentert løsning som er anerkjent over hele verden. Med integrering i Thetford, det ledende navnet innen bobil- og campingsanering, er Twuschs kvalitet hevet til nye høyder for forbrukere over hele verden.

Thetford Twusch er laget av porselen. Dette gjør det mye lettere å holde toalettskålen ren, og den vil se ut som ny ved hver vask. Porselensinnsatsen forbedrer spyleeffektiviteten, sparer vann og forlenger reiser utenfor strømnettet. I tillegg er innsatsen ripebestandig og har antibakterielle egenskaper.

Opplev forskjellen med Thetford Twusch – tilgjengelig i 2024-sesongen!

Alle Thetford-produkter er tilgjengelige hos våre lokale forhandlere over hele verden. Finn din nærmeste forhandler på Thetfords hjemmeside.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden