2015-nyheter: Roller Team: Moderne byggeteknikk | Din Fritid
2015-nyheter: Roller Team

Moderne byggeteknikk

Roller Team og CI blir begge å finne i økende grad i Norge i 2015. Produsenten satser i stor grad på ISO-sertifisering av sin produksjon og utvider det norske forhandlernettet.

Toscana

Bobil & Caravan er på Borgo San Luigi i Toscana, gradestokken har passert 35 grader i skyggen og solen steker på de nærmere 40 utstilte bobilene. Det kan til tider se ut som i en maurtue, selv om stemningen er avslappet. Det summer i utallige språk mens markedsfolk fra produsenten, forhandlere og journalister veksler på å få informasjon i konferanserommet og å gå gjennom bobilene.

Solid fra Namsos

– Det er spesielt standardiseringen og ISO-sertifiseringen som gjør Roller Team og CI unik, forteller Jan Olav Kveli fra Bobilsenteret Namsos, som er på plass i Italia. Trigano fabrikken i Poggibonsi i Toscana i Italia produserer Roller Team og CI bobilene. Fabrikken er ISO 9001 sertifisert for kvalitet, ISO I4001 sertifisert for miljøstyring og OHSAS I8001 sertifisert for helse, miljø og sikkerhet. Disse sertifiseringene bidrar til å minske feil og optimaliserer produksjonen og produktene, i tillegg til at de gir kunden trygghet for at de får hva de betaler for, fortsetter Kveli. – Jeg vil mer enn gjerne vise deg det tekniske rommet på disse bilene, dette er et eksempel til etterfølgelse, mener han. Kveli synes Trigano har gjort mye riktig de siste årene. Som for eksempel å samle servicepunkter for VVS og strøm i et rom med utvendig luke.


Jan Olav Kveli fra Bobilsenteret Namsos viser stolt frem det nye tekniske rommet som kommer på 2015-utgavene av Roller Team og CI bobilene.

Bodel

Produsenten lanserer begrepet Extreme Protection System som innebærer at deres bobiler har glassfiber utvendig og innvendig som er haglsikkert på taket. Det er styrofoam med høy isolasjonsevne og som ikke tiltrekker seg fuktighet. 2015-serien har også nye lettvektsgulv laget i polystyren og glassfiber. Inntil fem sitteplasser i halvintegrerte og opptil syv sitteplasser i alkove. Modellene med sentrert dobbeltseng har som standard høydejustering, slik at du kan velge høy garasje eller lave senger. Totalt har Roller Team fire tradisjonelle bobil-serier og en van-bobilserie som heter Livingstone, og det er mange nyheter for 2015-sesongen. Roller Team og CI har oppfylt de fleste kriteriene for en moderne lettvekts bodel, men har beholdt noe treverk i rammen. Plasseringen er derimot gjort så treverket ikke skal kunne utsettes for fuktighet, hevder produsenten.

Stort utvalg

De fire seriene er Zefiro som har 17 modeller totalt, og leveres som alkove (tre modeller) og halvintegrert (seks modeller) og med senkeseng (åtte modeller). Alle modellene har separat dusj og toalettrom, vindu i bodelsdøren og mulighet for 2 tonns tilhengervekt. Enkelte av Granduca-seriens 12 modeller (alkove og halvintegrert) kan leveres med panorama-vindu i front. Døren i bodelen har to låsepunkter og vindu - ellers stort sett samme spesifikasjoner som Zefiro. Magnifico har seks velutstyrte modeller (alkove og halvintegrert) som selvsagt får Triganos nye vegger og gulv og muligheten for en femte sitteplass. I tillegg er blant annet ryggekamera og sentrallås standard. Pegaso er en prisgunstig integrert serie med totalt fem modeller fra 6,99 meter på Pegaso 288 til 7,38 meter på modellene 265, 266 og 285. Her er mye utstyr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden