: Rapido 2016: Sterk serie | Din Fritid

Rapido 2016: Sterk serie

Rapido lanserte i fjor en splitter ny serie med sin Distinction. På 2016-serien blir det mindre endringer, og mer snakk om å komplettere et allerede sterkt program.

– Ting tyder på at produktåret 2016 blir det beste i Norge så langt for vår del, kan Timo Nylenna fortelle. Han er meget fornøyd med produktporteføljen.

Nyhet

En av nyhetene er 665F med tverrstilt bad bakerst og lave enkeltsenger. Modellen leveres med Alde-vannbåren varme, og er skreddersydd for det svenske markedet. Løsningen har en generell ulempe ved å ikke ha garasje. Bra lagringsplass under sengen gjør imidlertid at denne løsningen bør selge godt i Norge også, spesielt på grunn av det romslige badet og de lave sengene. Vi kommer tilbake med en test av 2016-modellen.


Dobbel skyvedør gjør at du kan velge å bare lukke igjen for toalettet, mens resten av badet og vasken gir ekstra gulvplass til soverommet. Foto: Tore Afdal

Nytt dobbeltgulv

Distinction-serien og 80dF har fått nytt dobbeltgulv med god lasteplass sentralt i bilen og lasteluker på begge sider, samt adkomst innenfra. På enkelte modeller vil det være mulig å bestille en utvendig skuff som ekstrautstyr. I de fleste modellene vil du finne nye nakkestøtter som er regulerbare i høyden i sittegruppen. Mange av Rapidos modeller har nå også fjernet det opphøyde gulvet ved sengen. DAB-radio og antenne er en opsjon. De fleste frittstående dobbeltsengene kan heves og senkes, i tillegg er det mulig å låse hodesiden i oppreist lesestilling.


Her ser du detalj fra det elegante lærkledde dashbordet på Distinction. Foto: Tore Afdal

Aktuell

En spennende modell for det norske markedet er 650FF, som i følge produsenten er markedets minste med senkeseng og frittstående dobbeltseng. Strengt tatt er dette en fransk sengeløsning hvor bad og seng er bakerst i bilen. Men det er riktig som Rapido sier; det er mulig å få adkomst til sengen fra begge sider. Uansett er dette en interessant modell på 6,69 meter og takhøyde under senkesengen på 1,88 meter. Har du mulighet for å velge en noe lengre bil kan 6,99-modellen 680FF også by på frittstående seng. I tillegg har modellen en helt ny løsning for badet, hvor du har to skyvedører og den innerste dekker doen og gir mer gulvflate. Samme løsning for badet har også 850F.

Rapido 2016-nyheter

Ny smart baderomsløsning på nye 680FF. Ny innvendig trapp med større steg. Nytt dobbeltgulv på 80dF og Distinction seriene. Distinction har fått ny grill. Det utvendige stiliserte. landskapet er byttet ut med logoelementer på alle modeller. Skilleveggen mellom kjøkken og sittegruppe er senket, noe som øker romfølelsen. Stilig lærkledd dashboard på Distinction.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden