: Elnagh 2016: Feirer | Din Fritid

Elnagh 2016: Feirer

De fleste er klar over at Elnagh, i motsetning til hva navnet antyder, produseres i Italia. Midt i vakre Toscana ligger fabrikken som eies av Trigano-gruppen.

Elnagh er en historierik produsent. I 1951 åpnet de opp fabrikkportene. Riktignok ikke for å bygge bobiler, men en fleksibel gaffelkobling for å trekke en henger med moped med god stabilitet. Campingvognproduksjonen startet allerede i 1946. På slutten av 1970-tallet så Elnagh en mulig vekst innenfor bobiler og startet utvikling av disse. Midt på 1980-tallet var man også klar for eksport, og Norge sto tidlig på eksportlisten.

Jubileumsmodell

For å feire sitt jubileum har de valgt å spesialutstyre to versjoner av T-Loft, døpt til 65°. Den ene er utstyrt med frittstående dobbeltseng og tredelt baderom, den andre med tverrstilt dobbeltseng. SEA-gruppen i Italia produserer moderne bobiler, på alle Elnagh-modellene er det helt trefritt i tak, vegger og gulv. Veggene består av to glassfiberlag med styrofoam i midten, et meget stabilt og dødt materiale. Det betyr at det fremdeles er kjedelig om det blir lekkasjer, men sannsynligheten for at du slipper å bytte store deler av gulv, tak eller vegger - er stor. iTech 3 kaller Elnagh teknologien som også gir bedre isolasjonsevne, bedre stabilitet og lavere vekt.

Jubileumspakken

Dette er utstyret som følger med jubileumsmodellene: Ryggekamera, solpanel, aluminiumsfelger, LED-lys, premium stereo og kaffemaskin for kapsler plassert på en ”heis” ved kjøkkenbenken. Førerhuset er lakkert i en stålgrå farge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden