: Mobilvetta 2016: Bestselger blir spesialmodell | Din Fritid

Mobilvetta 2016: Bestselger blir spesialmodell

Mobilvetta har design som sitt viktigste varemerke, men produsenten har også kontroll på teknikken og lanserte i fjor helt trefri bodel.

SEA-gruppen

Mobilvetta er ett av tre merker fra SEA-gruppen, som også lager McLouis og Elnagh. Foruten totalt fravær av treverk har også produsenten utviklet en lettere struktur på vegger og gulv takket være komposittmaterialer, bedre isolasjonsevne, sterkere og mer stabil konstruksjon og enklere vedlikehold. Det finnes to serier: Kea og K-Yacht, hvor den siste er Mobilvettas bestselger. For neste sesong presenteres en spesialversjon, Tekno Line. Her snakker vi ikke om en ekstrautstyrt bil med noen kosmetiske endringer. Nei, her er det en helt ny bil med ny front, en ny takkonstruksjon som går ned på sidene, og et oppgradert møblement. Et nytt touchpanel styrer alt i bilen. Modellen kommer i tre planløsninger: TL80 med vinkelsofa bak, TL84 med enkeltsenger og TL87 med tverrstilt dobbeltseng.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden