: Benimar 2016: Unik modell | Din Fritid

Benimar 2016: Unik modell

Mileo 282 er en interessant og unik Benimar-nyhet for 2016 sesongen. Sju-meteren på Fiat-chassis har to senkesenger, og det frigir mye plass. Noe som først og fremst er brukt på en romslig salong bak i bobilen.

Det er soveplass til to bak, og en foran. Det er også mulig å få en fjerde soveplass på sofaen. Ved å ofre noe av plassen i bakkant av bilen til to skap og luft over vinduet på bakveggen blir det plass til en garasje med grei størrelse. Tessoro 495 er en Ford-modell med senkeseng, ellers lik bil som Mileo 295 på Fiat. Frittstående senkeseng hvor du kan heve ryggen, og en tradisjonell interiørløsning med dusj og bad på hver side. Et kompakt kjøkken og grei sittegruppe for fem gjør at denne 6,99 meter lange modellen er aktuell for det norske markedet. Ford versjonen vil være rundt 35 000 rimeligere enn tilsvarende Mileo på Fiat. Som standard vil Ford-versjonen i Norge leveres med en motor på 155hk og 385nm mens Fiat vil ha 130hk og 320nm. Men alle Fiat-modeller som selges i Norge vil ha utstyrspakken Northautokap som koster 49 800 kr. Da vil bilen leveres med automatgir, 150hk og 350nm, vinterpakke (blant annet isolert og oppvarmet spillvannstank), Esp+, DAB radio, utelys, remis formørkning og design pakke. Pris på Mileo 282 med Northautokap-pakken blir 769 800 kr.


Benimar Mileo 282 har to senkesenger, noe som gir mulighet for en usedvanlig flott sittegruppe bak i bilen. Likevel er det gjort plass til en grei garasje.

Integrert

Benimar har også en helt ny Aristo-serie. De helintegrerte bilene har fått ny front, og de bygges på et lavere chassis. Tre modeller produseres: A640, A660 og A694. Det er også nye detaljer i interiøret, som for eksempel polstrede plater og lyslist. Modellen med frittstående dobbeltseng (694) har elektrisk høydejustering av sengen. Det gir muligheter for å prioritere hvor viktig garasjehøyden er. Det produseres også alkovemodeller i serien Sport. En nyhet verdt å nevne er også den nye interiørløsningen Noisette i mørkebrunt treverk, meget lekkert i kombinasjon med lyse møbler!

Fakta Benimar

Spanske Benimar ble etablert i 1975 og produserte campingvogner i fire år før deres første bobil så dagens lys. Masseproduksjon av bobiler startet i 1986. I 2002 ble Benimar en del av Trigano-gruppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden