Bobiltesten: 2018 Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper Edition: En bobil kalt Pepper | Din Fritid
Bobiltesten: 2018 Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper Edition

En bobil kalt Pepper

Pepper? Lik andre bobilprodusenter har også Knaus en serie rimelige bobiler solgt under et eget merkenavn, Weinsberg. Her finnes et betydelig antall modeller fordelt på bybobiler, halvintegrerte og alkovebiler.

To av disse er halvintegrerte bobiler som er både kompakte og lette, CaraCompact. Så har vi dette med markedsføring. Bilene må bli lagt merke til. CaraCompact-modellene ble bra utstyrt, fikk litt ekstra dekor og ble kalt Pepper. Weinsberg Pepper ble lagt merke til. Det ser vi av fagpressen. Dessuten ble også prisen lagt merke til; den var fortsatt overraskende moderat.   

 

Særegenheter

Vi har sett på 600 MEG med to enkeltsenger bak, mens søstermodellen 600 MG har dobbeltseng på tvers. Sistnevnte løsning er ikke den mest populære i Norge, derfor tester...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden