2018-nyheter: Itineo: Barna i sentrum | Din Fritid
2018-nyheter: Itineo

Barna i sentrum

Den franske produsenten Itineo er en del av Rapido-gruppen og har siden starten fokusert på prisgunstige helintegrerte bobiler, ofte rettet mot barnefamilien. Dette fokuset fortsetter også inn i 2018.

Mayenne, Frankrike: Av de 10 helintegrerte modellene er det spesielt SLB700 som vekket vår nysgjerrighet. En super bobil for barnefamilien med egen barneavdeling bak. Her finner du køyesenger, garderobe og egen sittegruppe til barna. Foran i bilen kan de voksne sitte i fred og ro. Hovedsengen for de voksne er senkesengen foran, med målene 140x190 cm. Baderommet med separat dusj har dør på begge sider, slik at ingen trenger å bli forstyrret når dette er i bruk. Kjøkkenet er lite og kompakt, men det kan vi forstå når så mye skal på plass i en bobil som kun måler 6,99 meter. 

 

Også halvintegrert

Nytt for 2018-sesongen er to halvintegrerte modeller. Dette er første gang i Itineos historie. 

Vi snakker om et merke som har jobbet i mange år med rimelige integrerte modeller, og det er ikke sikkert vi finner de halvintegrerte modellene i Norge. 

De to nyhetene er 7,35 meter lange, en populær lengde for førstegangskjøpere. De er begge bygget på Citroën og har enten enkeltsenger (PJ740) eller midtstilt dobbeltseng bak (PM740). Begge har senkeseng foran.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden