: Detleffs 2017: To serier fornyes | Din Fritid

Detleffs 2017: To serier fornyes

Campingvognseriene Nomad og Camper kommer i helt nye utgaver for 2017-sesongen. Mellomklasse-seriene blir fornyet og får nye interiørløsninger.

ISNY, TYSKLAND: Dethleffs har i år valgt å fornyet to midt på treet-serier. Nomad og Camper har både mindre og enklere varianter i seriene C´Go og C´Trend, men også to større serier i Beduin og Exclusiv.


Nomad

Nomad 2017

Nomad-serien får på sine 2017-modeller nye planløsninger, nytt kjøkkenkonsept og mer utstyr som standard. Denne midt-på-treet serien fra Dethleffs skiller seg fra ”lillebror” Camper med flere gjennomtenkte detaljer og høyere komfort. Den nyrenoverte serien får 14 interiørløsninger, hvor fem av de er helt nye. Serien har i år blant annet fått vegger som har langsgående mønster også på veggene, for å gi større romfølelse. Generelt ønsker Dethleffs å gi inntrykk av et klassisk utseende og uttrykk med modellserien. Nomad er bygget på AL-KO chassis, utstyrt med AAA selvjusterende bremser og AKS sikkerhetskobling. Taket er haglsikkert og døren har myggnetting som standard. Velger du ekstrautstyret i sikkerhetspakken får du med AL-KOs antisladd-system ATC. Med i pakken får du også krasjsensor på gasstilkoblingen, den gjør det lovlig å kjøre mens kjøleskap og varme står på i vognen.

Nye løsninger

Nomad 650ER er en av de fem nye modellene, og har enkeltsenger som sin populære lillebror 560FR. Den dobbeltakslede vognen med en totallengde på 872 cm har en stor rundsitter i bakkant. Det gjør at man enkelt kan invitere inn venner for en hyggelig aften. Dethleffs forteller at de har tatt utgansgpunkt i sine bestselgere når de har utviklet nye interiørløsninger. Basert på modeller som selger bra, har produsenten laget tilsvarende løsninger med enten mer plass eller en enda mer kompakt løsning. Dethleffs Nomad selges med dusjløsning som standard og 230V gulvvarme. I tillegg er det mulig å få alle modellene med Alde vannbåren varme.

For familien

– Nå har den nye Camper-serien hele åtte køyeløsninger, ypperlig for norske familier, forteller importør Jan Kaspersen. Totalt har serien 15 modeller, som i 2017 kommer med mer standardutstyr og flere kompakte reisemodeller. Det er et stort spenn i modellene som er fra rett under fem meter lange til drøyt åtte meter. Sikkerhetsutstyr og utstyrsnivå er på samme nivå som Nomad.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden