: Nytt lettvektschassis fra AL-KO Australia | Din Fritid

Nytt lettvektschassis fra AL-KO Australia

AL-KO Australia har annonsert et "revolusjonerende" nytt lett chassikoncept designet spesielt for å redusere vekten av australske campingvogner. AL-KO sier det gir "signifikant" vektbesparelse sammenlignet med den tradisjonelle typen chassis som vanligvis brukes til campingvogner bygget i Australia. Det er et varmgalvanisert stålkarosseri designet for å beholde de sterke og holdbare egenskapene som kreves for de tøffe australske forholdene; Det har imidlertid blitt konstruert for å fjerne uønsket chassismateriale basert på utformingen av campingvognen.

Som du forventer kan den integreres med AL-KO Enduro uavhengige bakarmen, og har blitt testet for australske forhold. AL-KO Vehicle Technology ble grunnlagt i 1931 og er et globalt teknologiselskap med nettsteder i Europa, Sør-Amerika, Asia og Australia. AL-KO er en leverandør av chassiskomponenter av høy kvalitet for tilhengere, fritidsbiler og lette lastebiler, og er synonymt med ergonomisk og funksjonell fortreffelighet, ypperlig komfort samt innovasjoner for å forbedre trafiksikkerheten. Selskapet spesialiserer seg på sofistikerte innovasjonsprosesser og har mottatt mange priser for dette.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden