Lofoten: Magisk is - året rundt | Din Fritid
Lofoten

Magisk is - året rundt

Det er midt i juli, og sola varmer på kaia i Svolvær. Likevel går vi frivillig inn i mørket og kulden på Magic ice.

Og la det være sagt med én gang: Det angret verken små eller store. Å oppleve isskulpturene, stemningen og følelsen av å drikke av et isglass var en kjempegøyal opplevelse.

Når du kommer inn i Magic ice får du først en varmende kappe og hansker. Du kan i teorien være inne så lenge du har lyst, men av åpenbare årsaker begrenser besøket seg. Det skal likevel sies at det går overraskende lang tid før du rekker å tenke at minusgradene føles kalde på kroppen. Det skyldes nok de mange flotte installasjonene du ser på rundturen. «Kunst under frysepunktet», kaller vertskapet opplevelsen, og det er i sannhet mange flotte skulpturer og bilder i is. Ispedd opplevelser i form av figurer hvor man kan stikke frem ansiktet for å bli fotografert, en sklie (for barna?) og et isglass med valgfri drikke.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden