: Vinterglede i Hallingdal | Din Fritid

Vinterglede i Hallingdal

Campingnorge har vært på vintercamping i Hallingdal feriepark. Foruten fullklaff med strålende sol og innbydende snø opplevde vi alpinbakken i all sin prakt, kjelkekøring og tur med snøscooter. Det er ingen grunn til å kjede deg på kveldstid heller: På ferieparken er det ekstra aktivitet i vinterferieukene: Koketeater for barn, familiequiz, vintercamp, islyktkurs og barnedisko.


Det er mange muligheter for barna til å leke i snøen når sola skinner!

Aktiviteter for barna

Nå på vinterstid er Hallingtunet arena forvandlet til akebakke i tillegg har ferieparken egen skøytebane. Når vi var i parken i uke 8 hadde det nettopp regnet - så værforholdene gjorde akingen til en vel hard opplevelse i tillegg til at skøyteisen hadde trengt preparering. Uansett: Blir ungene kalde kan en tur i det innendørs lekelandet på 300 kvadratmeter være en god ide, vi fikk med oss fredagskvelds-barnediscoen som i praksis betyr barnevennlig belysning og høy musikk i lekelandet. Klatreparken Høyt & Lavt er stengt vinterstid, men det er flere tilbud i vinterferieukene (uke 8 og 9): Barnas Koketeater med kurs i å pynte cupcakes, familiequiz, vintercamp, islyktkurs og barnedisko. For de voksne er det Fredagsjam i Bergtatt Bistro, hvor det bare er å ta med seg et instrument. Fredagsjammen er populær blant kjente og ukjente musikere i omegn og litt til. Det er selvfølgelig også lov å møte opp og bare lytte og kose seg med musikken.


Thorstein Berg er primus motor i Hallingdal feriepark, og står bak mange av de finurlige skiltene i parken. Nå kan han også glede seg over å være i eksklusivt selskap i Leading Campings. Foto: Tore Afdal

Fem stjerner

Hallingdal feriepark fikk i fjor fem stjerner av NHO Reiseliv. Også den etablerte campingguiden Europa Camping- + Caravaning-Guide som har oversikt over mer enn 5000 campingplasser i hele Europa gir ferieparken i Hallingdal fem stjerner - som den første campingplassen i Norge. I tillegg er Hallingdal feriepark nå opptatt som medlem i eksklusive Leading Campings of Europe, som er en eksklusiv samling med rundt 40 stykk fem stjerners campingplasser i Europa. Thorstein Berg i Hallingdal Feriepark forteller at de har hatt tre uanmeldte besøk av “inspektører” fra Leading Campings. Disse har fylt ut evalueringsskjema med hele 280 punkter, og konklusjonen ble at Hallingdal feriepark ble opptatt som første medlem fra Norge. Danmark har kun to medlemmer og Sverige ingen…

Hallingsprett

Den 28. mars arrangerer Hallingdal feriepark Geir Schaus Hallingsprett. Dette er “vinterens mest ålreite turlangrenn”, i følge arrangøren. Starten for full løype på 45 km er i Geilo, mens det også er mulig å gå halve distansen. Mer informasjon på: www.hallingspretten.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden