: Bobil på havna | Din Fritid

Bobil på havna

Det er en veldig positiv trend for tiden med stadig flere båtmarinaer som åpner for bobilparking.

Her er det som regel strøm og tilgang på vann. Bobilist Torodd Lie har sendt oss en liten statusrapport fra Skjæløy Slipp som ligger mellom Engelsviken og Saltnes i Østfolds skjærgård. Eierne har den siste tiden investert rundt 75 millioner kroner i bryggeanlegg og servicebygg med dusj, toalett og vaskerom samt båtbutikk og kystkro. Og dette er noe som også bobilister kan nyte godt av på bobilparkeringen. I nærmiljøet langs kyststripen i Onsøys skjærgård finnes det ride- og svømmehall, golfbane, legesenter samt matbutikk. Skjærgården byr på mange flotte muligheter for utflukter med slippen som base, og det vurderes båtutleie i tillegg til sykkelutleie som Skjæløy har hatt en stund. Kystkroa er et naturlig midtpunkt hvor det serveres varierte retter basert på råvarer fra lokale leverandører.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden