Tysklands største fornøyelsespark: Verdens beste Europa Park | Din Fritid
Tysklands største fornøyelsespark

Verdens beste Europa Park

Tysklands største fornøyelsespark er mer enn et vanlig tivoli. Europa Park gjør seg fortjent til å kalles en temapark, da alt skjer i geografiske temaer i europeiske land. Og for oss med bobil er det en av de beste fornøyelsesparkene som finnes.


Dette skiltet er det mange Tysklandsfarere som har sett langs veien, Din Fritids medarbeider har besøkt parken og bobilplassen.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har passert skiltet langs A5 sørvest i Tyskland. ”Europa Park – neste avkjøring”. Jeg har pleid å tenke at denne ukjente fornøyelsesparken sikkert ikke er halvparten så kul som Six Flags i Los Angeles eller Disneyland i Hong Kong....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden