: Erwin Hymer Group overtar Caravan Nord | Din Fritid

Erwin Hymer Group overtar Caravan Nord

Europas største bobil- og campingvognprodusent, Hymer gruppen, har blitt enige om at Caravan Nord i Danmark også for fremtiden skal ha ansvaret for Dethleffs og Sunlight i Norge, Sverige og Danmark.


Lars Saabye og Jan Kaspersen i Caravan Nord er nå en del av Hymer gruppen. Foto: Tore Afdal

Sterke merkevarer

Det danske firmaet Caravan Nord har hatt importen av Dethleffs og Sunlight siden 1982. Firmaet har siden starten vært eid og drevet av Lars Saabye og Jan Kaspersen. Det danske radarparet er godt kjent i Norge, og har vært meget sentrale i oppbyggingen av det norske forhandlernettet. Både Dethleffs og Sunlight er sterke merkevarer i Norge, og Mathias Binder fra Hymer gruppen forteller i en pressemelding at de ønsket å knytte seg sterkere til Caravan Nord siden de har gjort en stor og viktig jobb for eierne siden etableringen. – Vi er meget godt fornøyd med at vårt suksessrike samarbeid vil fortsette, forteller Binder. Lars Saabye som er styreformann i Caravan Nord forteller at han har jobbet i tiår med å utvikle merkene Dethleffs og Sunlight i de nordiske markedene. – Nå gleder vi oss til å fortsette den viktige jobben med Hymer gruppen i ryggen, forteller Saabye.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden