Åpning i februar 2016:: Nytt Hymer-senter i Trondheim | Din Fritid
Åpning i februar 2016:

Nytt Hymer-senter i Trondheim

Denne uken åpner en ny forhandler i Trondheim dørene. Hymersenteret Trondheim eies av Namsen Auto i Grong og Kroken Caravan Import. Navnet kommer enkelt og greit som en følge av at forhandleren kun selger modeller fra Hymer-gruppen.


Det er Namsen Auto i Grong og Kroken Caravan Import som eier den nye Trondheim-forhandleren.

Store ambisjoner

Det er merkevarene Hymer, Bürstner, Niesmann+Bischoff og Carado som står på menyen til den ferske forhandleren som drives av daglig leder Oskar Mikkelsen. Mikkelsen og hans team med fire ansatte har 850 kvadratmeter utstilling, mens totalarealet er på litt under det dobbelte. Det vil både selges campingvogner og bobiler, og forhandleren har et mål om 80 solgte enheter det første året.


Den nye forhandleren Hymersenteret Trondheim åpner dørene til en rekke bobiler og campingvogner fra Hymer-gruppen.

Totalpakke

I tillegg til nysalg har forhandleren byens største caravan-tilbehørsbutikk. Det satses på å vise og selge et stort sortiment fra Max Fritid, som også eies av Kroken-gruppen. Forhandleren har også verksted med store nok porter til bobiler.

– Vi har jobbet hardt for å få alt på plass den siste tiden og gleder oss til å komme i gang, forteller Mikkelsen. Vi er optimister, og vet at markedet er der!

– Si litt om hvorfor dere har valgt å kalle dere et Hymer-senter?

– Hymer er et godt merkenavn, og så lenge vi kvalifiserer til å bruke det på vår butikk var vi ikke i tvil.

– Har det da vært stilt krav til forretningsmessige eller utseendemessige detaljer av Hymer-gruppen?

– Nei, vi har frie hender. Denne butikken er inspirert av driften og suksessen til Namsen Auto, som ser på dette som en ypperlig mulighet til å nå hele Trøndelag.

Åpningsfest

Åpningen skal feieres tre dager til ende: Torsdag 4. februar åpnes tilbehørsbutikken kl 15. Dagen etter er åpningstiden 10-18 og kl 20 er 100 kunder invitert på Inderøysodd med tilbehør, da blir det også underholdning fra scenen. Lørdag 6. Blir det hva arrangøren kaller Norges råeste bobilauksjon hvor en bobil til 700 000 kr går under hammeren uten minstepris. I tillegg er det mulig å gjøre kupp på to brukte bobiler og fire nye campingvogner. Mer informasjon finner du på: www.hymersenteret.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden