Pålogging til dinfritid.no: Oppdag Pluss-fordelene: Logg deg på! | Din Fritid
Pålogging til dinfritid.no

Oppdag Pluss-fordelene: Logg deg på!

Som abonnent på papirmagasinet Din Fritid - eller som digitalabonnent på dinfritid.no - får du tilgang til alle* artikler på nettstedet vårt, dinfritid.no. Da får du videoer, 360° interiørbilder, Pluss-artikler og nedlastbare utgaver av magasinet (helt tilbake til 1-2016).

Har du allerede et abonnement kan du enkelt logge deg inn ved å trykke på Logg inn-knappen på forsiden. Det kreves at du er registrert med mobiltelefonnummer eller e-postadresse i Din Fritids abonnementssystem. Det er ditt brukernavn. Er ikke informasjonen registrert eller du er usikker, kontakt vår kundeservice (se kontaktinfo nederst i denne artikkelen).


Når du er logget inn kommer denne røde “Last ned utgave” opp. 

Da får du tilgang til alle Pluss-saker og å kunne laste ned PDFer av tidligere utgaver*. Klikk på knappen “Last ned utgave” som du finner på hver utgave i seksjonen Utgaver.

Lurer du på hvordan du lager en bruker? Her får du fremgangsmåten: 

Trenger du mer hjelp? Kontakt oss på e-post eller ring 9623 4343.

* Gjelder foreløpig alle utgaver tilbake til 1-2016.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden