Prisutdeling: Norges beste bobilplass 2021 | Din Fritid
Prisutdeling

Norges beste bobilplass 2021

I samarbeid med Norsk Bobilforenings medlemmer har Din Fritids lesere kåret Norges beste bobilplass. Prisen for 2021 gikk til Atlanterhavsveien Sjøstuer. I begynnelsen på mars var det utdeling av det synlige beviset på utmerkelsen.


Et fornøyd firkløver kunne konstatere at et synlig bevis var kommet i rette hender: Fra venstre ser vi Tore Afdal (Din Fritid), Morten Holen og Daniela Holen fra Atlanterhavsveien Sjøstuer, og Jan Utengen fra Norsk Bobilforening.

Det er Morten Holen og datteren Daniela Holen som eier og driver Atlanterhavsveien Sjøstuer. Den 4. mars fikk de godt med besøk til tross for ustabilt vær og mye nysnø. For å markere prisen og overrekke et synlig bevis, var redaktør i Din Fritid, Tore Afdal, og president i Norsk Bobilforening (NB), Jan Utengen, på plass. Det samme var et titalls lokale NB-medlemmer. Og enda flere var på plass for å gratulere: Ordfører i Averøy kommune, Ingrid Ovidie Rangønes hadde med blomster til prisvinnerne. Synnøve Henden fra reiselivsselskapet Visitnorthwest delte ut blomster. Vertskapet fikk med seg flere godord, og under overrekkelsen ble det fokusert på at driverne av plassen har valgt å holde av den beste plassen på bryggekanten til nettopp bobilfolket. En slik prioritering blir satt pris på!


Ordfører i Averøy kommune, Ingrid Ovidie Rangønes (t.h.) og Synnøve henden fra Visitnorthwest (t.v.) delte begge ut blomster til de stolte vinnerne.

Men mest skryt fikk vertskapet av de lokale medlemmene av NB: Super serviceinnstilling, alltid tilgjengelige, blide og opptatt av at alle har det bra, var godord som kom fram i løpet av seansen.

Overrekkelsen

Selve overrekkelsen av plaketten skjedde utendørs ved resepsjonen, midt mellom to snøfall. Etter en fotoseanse ble alle invitert over til naboen, som er Bjartmars Kro. Her ble det servert hjemmelagde rundstykker, kaffe og kake. Nettopp det at bobilplassen er så tett på serveringsstedet, gjør den enda mer attraktiv. Selv om det skal sies at plassens største fortrinn er nærheten til naturen og ikke minst havet.

Historien

Eier Morten Holen forteller til Din Fritid at han kjøpte tomta i 2004. Da var det mye jobb som skulle gjøres med å sprenge og fylle ut, for å utnytte det relativt beskjedne arealet maksimalt. Blant annet ble en kommunal vei flyttet, brua trengte uansett fornyelse. Så kom det opp en rekke hytter, og i begynnelsen var det i tillegg fem bobilplasser. I 2010 ble moloen bygget og to år senere bobilplassen. Siden den tid har det vært generelt godt med besøk av bobiler kan Morten og hans datter Daniela fortelle.

Din Fritid gratulerer med utmerkelsen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden