Verdens største:: Caravan Salon 2024 nærmer seg | Din Fritid
Verdens største:

Caravan Salon 2024 nærmer seg

Det å ha en mobil ferieform er en livsstil preget av frihet, uavhengighet og nærhet til naturen som fascinerer stadig flere mennesker. Til alle fans som allerede føler seg hjemme hvor som helst, eller de som fortsatt ønsker å oppdage denne måten å reise på, vil høstens Caravan Salon åpne dørene fra 30. august (forhåndsvisningsdag) til 8. september 2024.

Bransjens viktigste produsenter vil presentere campingvogner, bybobiler og bobiler for enhver smak og ethvert reisemål i Düsseldorf. I tillegg kan besøkende glede seg over et stort utvalg av tilbehør, teknisk utstyr, takltelt, mobile hjem, camping- og caravanutstyr, reisemål, campingplasser samt bobilplasser.

Denne 63. Caravan Salon vil igjen vise et bredt og variert utvalg for mobilt fritidsliv og også få pulsen til caravaning-samfunnet til å stige i år.

– Tross utfordrende omstendigheter var det stor interesse fra utstillere, og vi kan, som i fjor, tilby et enestående utvalg av produkter og merker i 16 haller og utendørsområder. Vi er veldig fornøyd med antall påmeldinger. Alle relevante internasjonale markedsledere er representert her, også mange nye utstillere. Bransjen tilbyr bare dette uovertrufne spekteret av kjøretøyer, produkter, tilbehør og tjenester til caravaning-samfunnet hos oss her i Düsseldorf. På Caravan Salon kan friheten og fleksibiliteten oppleves og leves i sin helhet – fra kjøretøyet til drømmemålet, forteller direktør Stefan Koschke i en pressemelding til Din Fritid.

I løpet av ti messedager vil alle venner av mobilt fritidsliv kunne oppleve utallige verdenslanseringer og noen spesielt spektakulære bobiler og campingvogner – spekteret strekker seg fra takltelt og familiekjøretøy til luksusbobiler. I tillegg til mangfoldet av kjøretøyer er området for tilbehør, teknisk utstyr og avtagbare deler også uovertruffen. Det er ingen andre caravaning-arrangementer over hele verden der både eksperter og sluttbrukere kan finne et større, mer omfattende og internasjonalt utvalg.

I tillegg til produktmangfoldet tilbyr et besøk på Caravan Salon også ekte merverdi takket være et program med sidearrangementer, som er perfekt tilpasset caravaning-interesser og behov. “StarterWelt/StarterWorld” for nybegynnere, “Self-Conversion Adventure” for individualister, Travel & Nature CONNECTED Stage og Dream Tour Cinema med reisemål, samt mange andre attraksjoner, i Düsseldorf Exhibition Centre. Caravan Saloner også det viktigste dialogforumet for eksperter, fagfolk og bransjeorganisasjoner fra hele verden.

Forhåndsvisningsdagen fredag 30. august passer spesielt godt for de som er interessert i å se og undersøke bransjens nyvinninger live på den første dagen av messen. Det begrensede antallet billetter sikrer en avslappet tur i utstillingshallene. Den eksklusive atmosfæren tillater besøkende å sammenligne favorittmodeller uten tidspress og er spesielt anbefalt for besøkende med konkrete kjøpeplaner. Forhåndsvisningsdagen er også ideell for eksperter, bransjeinsidere og forretningsbesøkende som et nettverksplattform med én-til-én-rådgivning og grundige samtaler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden