Niesmann+Bischoff: Ny Arto på Mercedes | Din Fritid
Niesmann+Bischoff

Ny Arto på Mercedes

I går kveld lanserte Niesmann+Bischoff sin nye generasjon Arto. Med et interiør inspirert av iSmove og Flair har den mellomste modellserien til den tyske kvalitetsprodusenten fått en betydelig moderne oppgradering og en imponerende vektbesparelse.

St. Wolfgang, Østerrike: En ting er at Niesmann nå har gått fra Fiat Ducato til Mercedes Sprinter, men det er også gjort mange andre oppgraderinger. Bredden på 240 cm er en viktig oppgradering. Det kommer to modeller i den helintegrerte serien: Arto 78 på 7,82 meter i lengden, og Arto 88 med tandemaksel og en lengde på hele 9,06 meter. Tillatt totalvekt for Arto 78 er solide 4,5 tonn, mens storebror 88 er godkjent for 5,5 tonn.

Det er selvsagt dobbeltgulv med masse lagringsplass på modellene, og her er det i tillegg satt av mye plass til tankene. Eller hva sier du til: 300 liter ferskvann, 200 liters gråvannstank, og om ønskelig et fasttanktoalett på 170 liter. I tillegg til en fast gasstank på 20 kg!

Presentasjonen av den nyheten skjedde under særs ekskusive omstendigheter på eventresorten Scalaria ved turkisfargede Wolfgangsee i Østerrike hvor kvelden ble avsluttet med et droneshow uten like! Sjekk ut vår video.

Vi kommer tilbake med en grundig presentasjon av serien i september-utgaven av Din Fritid (6-24).


Niesmanns toppsjef Hubert Brandl var synlig stolt over at selskapets tredje serie kommer i ny moderne og lettere utgave.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden