: Tangenodden Camping: Naturskjønn familiecamping | Din Fritid

Tangenodden Camping: Naturskjønn familiecamping

Tangenodden Camping er en familiecamping beliggende i et naturskjønt område ved norge største innsjø Mjøsa. Her er det mulig å overnatte i hytter av ulik standard og selvsagt egen vogn, bobil og telt samt ankre opp med båt om du kommer sjøveien.

Campingplassen blir drevet av familien Hegglund og har 100 faste sesongplasser og god kapasitet til døgnturister med bobil, campingvogn eller telt

Fra plassen er det gode bademuligheter i det man betegner Mjøsas varmeste badevann. Det er i tillegg gode fiskemuligheter og fint turterreng. På plassen er det også kiosk og kafe med uteservering. Ikke langt unna plassen ligger Amadeus Dyrepark med mange eksotiske dyr. Det er heller ikke lang vei til Hamar med mange attraksjoner, og plassen kan også tjene som utgangspunkt for en rundtur i Mjøsregionen.

Les mer her: www.tangenodden.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden