: T@b XL: Rå stil | Din Fritid

T@b XL: Rå stil

Vanligvis er det de store bilene og vognene som vekker størst oppsikt på Caravan Salon, men i år stjal Tabbert mye av oppmerksomheten med en litt større utgave av den lille vogna T@b.

T@b XL

Med T@b XL henvender Tabbert seg til en litt annen kundegruppe enn det de gjør med den lille kjørevogna T@b. XLutgaven er rett og slett en større utgave av den lille vogna. Designet er det samme utvendig, med den runde formen, men også med et stort vindu bakerst. Vogna er bare 235 cm lang, men har likevel fått tvillinghjul, noe som gir den et meget særpreget utseende.

Det er likevel når du går inn i vogna du blir virkelig imponert. På messen i Düsseldorf (2007) hadde T@b tatt fram en amerikansk inspirert versjon, med skinnmøblement, mørkt treverk, og et lite men gjennomført stilig baderom. De hadde også fått plass til en elektrisk peis og en 18 tommers flatskjerm, med et skikkelig lydsystem.

Elektrisk peis og flatskjerm skaper den rette stemningen på tur

Prisen

Prisen for standardutgaven av T@b XL vil ligge på rundt 40 000 euro i Tyskland, men vil du ha hele utstyrspakka som vist på bildene må du ut med ytterligere 14 000 euro.

Altså ingen billig kjørevogn, men du vil garantert vekke oppsikt hvis du ruller inn på campingplassen med denne doningen til sommer.

Solide skinnmøbler og mørkt treverk gjør denne vogna til noe helt spesielt også innvendig

Fakta

T@b XL 510 DS
Lengde: 235 cm
Bredde: 260 cm
Netto vekt: 1581 kg
Total vekt: 1800 kg
Sengeplasser: 3
Chassis: Al-Ko
Tilleggsutstyr:
Elektrisk peis, Alde, skinnmøblement, 18-tommers flatskjerm, CD-DVD. + +.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden