: England: Her får du den beste tekoppen | Din Fritid

England: Her får du den beste tekoppen

Hva er et besøk i Storbritannia uten en god kopp te? Besøk årets vinner av ”Top Tea Place 2008”.

Igjen i år har te-inspektørene i Storbritannia reist landet rundt for å prøvesmake te hos de beste tesalonger og hoteller i hele landet. De årlige prisene understreker den stadig voksende popularitet som afternoon tea, og som te i det hele tatt har som drikk, i alle aldersgrupper.

Årets vinner av ”Top Tea Place 2008” ble Juri’s - The Olde Bakery Tea Shoppe & Restaurant

Juri’s The Olde Bakaley

Årets vinner av ”Top Tea Place 2008” ble Juri’s - The Olde Bakery Tea Shoppe & Restaurant ved Winchcombe, Cheltenham i Midtengland. Tesalongen er sterkt inspirert av Miyawaki-familiens japanske tradisjoner for te.

- De vant på sin store kunnskap om te, sitt sjarmerende personale og de hjemmebakte scones og kaker. Det utrolige utvalg av kvalitetsteer fra hele verden, førsteklasses brygging, lekker mat og vennlig betjening var det som gjorde størst inntrykk på dommerne og ga toppkarakter til dette års vinner,” sier Irene Gorman fra The Tea Guild.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden