: London: Sightseeing Pass til 56 attraksjoner | Din Fritid

London: Sightseeing Pass til 56 attraksjoner

Bestill ditt Sightseeing Pass til 56 attraksioner online før du reiser til London.

Windsor Castle

Nå kan du kjøpe et London Sightseeing Pass online før du reiser til London. Londons Sightseeing Pass kan benyttes på flere av de mest populære severdighetene, som St. Paul’s Cathedral, Chelsea Stadium, Hampton Court Palace, Cabinet War Rooms, Windsor Castle og mange fler.

Når du kjøper kortet har du gratis adgang til 56 severdigheter i London og omegn, og du kan derfor gå utenom køen ved billettluken mange steder. Det er også mulighet for å få rabatt på en rekke restauranter, samt en gratis Time Out guidebok.

London Sightseeing Pass kan kjøpes slik at det gjelder i flere dager alt etter behov. London Sightseeing Pass kan kjøpes på VisitBritains online-shop.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden