: Østerrike: Fjellet kaller alle vintersportfans | Din Fritid

Østerrike: Fjellet kaller alle vintersportfans

Vinter- og snø-tilbud til alle uansett om du er tilhenger av skisport eller fotturer både for single, par og familier - besøk Wildschönau i Kitzbüheler-alpene.


Wildschönau

Wildschönau i Kitzbüheler-alpene kan dekke alle ønsker om et individuelt tilpasset vinterferietilbud både i og utenfor løypene - både dag og natt. Med dets mangfoldige aktivitets- og sportstilbud er regionen et sant vintereldorado, som alle kan forvente det beste av - ikke minst snø.

Den høytliggende dalen midt i Kitzbüheler-alpene har 70 km toppreparerte pister og 26 heisanlegg.

- Skiområdet har allsidige tilbud til aktive familier. Nedfartenes vanskelighetsgrad går fra lette til vanskelige, og heisanleggene kan brukes av alle på ski og snowboards. Det er fem skiskoler og -barnehaver, forteller Østerrikes turistsjef i Danmark, Bo Schou Lauridsen.

Race- og snowboardarenaen i Niederau er et fremragende treningsanlegg for profesjonelle og ambisiøse amatører, og funparken Schatzberg/Auffach lokker mange snowboardere.

Ikke bare i pistene, men også i kjelkebakkene, i langrennsløypene, på kanefart og på stavgangs- og vinterturstiene nyter man vinteren. 40 km stier ligger klar til opplevelser og utfordringer for snøstøvelvandrere og stavgjengere.

I guidede fakkeltog går man langs hyggelige ruter gjennom dalen, forbi praktfulle gårder, skoger og uberørte vinterlandskaper.

I 50 km løyper svinger langrennsløpere seg gjennom den opprinnelige naturen. Kjennere velger løypen på det landskapsmessig spesielt tiltrekkende Schönangeralm. Alle, som ikke kan få nok av vintermoro og -sport, møtes ikke bare til afterski, men også til kveldskjøring og kjelketurer.

Wildschönau har attraktive pakketilbud for aktive single, par, grupper og familier.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden