: DWT telt: Royal og Gala er deres store nyheter | Din Fritid

DWT telt: Royal og Gala er deres store nyheter

Royal 300 og Gala er navnet på de to største nyhetene, og de kan nå beskues for første gang på Camping 09 i Bella i København, og vil selvfølgelig også være å finne i Herning - Ferie for Alle 09.

Royal 300 er en kombinasjon av et pent ytre, og høy kvalitet.

Også i år presenterer den tyske teltprodusenten et par spennende nyheter for camperne. Royal 300 og Gala er navnet på de to største nyhetene, og de kan oppleves for første gang på Camping 09 i Bella i København, og vil selvfølgelig også være å finne i Herning på Ferie for Alle 09.

De praktiske ventilasjonsåpningene sørger for et godt klima i teltet.

DWT - Royal 300

Allerede ved første øyekast begeistrer Royal 300 med sitt attraktive ytre og sine lyse farger. De runde formene i taket og vinduene, gir teltet et veldig lett inntrykk. Royal 300 er som navnet antyder et 3 meters telt, laget i et lett polyester materiale som er coated utvendig, noe som er med på å gjøre teltet enkelt å holde rent, samt absorberende for solens UV stråler. Teltet leveres som standard med 25 x 1 mm stålstenger. Royal 300 har mange fine detaljer, bla. to store ventilasjonsåpninger under de store klare frontvinduene. Disse åpningene er med på å sikre et godt inneklima i teltet ved høye temperaturer. I dårlig vær kan de festes med glidelås, eller tildekningen kan spennes ut over åpningen. Teltet henvender seg både til fastliggere, eller reisecampere som vil ha god plass på turen. Royal 300 fås i 6 forskjellige størrelser.

Alle 4 vinduene kan tas helt av, eller rulles til siden så Gala virker som solseil.

DWT - Gala

Gala er navnet på den andre store nyheten fra dwt. Teltet er et superlett reisetelt og en videreutvikling av dwt´s store suksess Lounge. Det er snakk om et fortelt med iglo optikk, i lett polyester rip stop materiale og med 11 mm longlife fiberstenger. Valg av materiale gjør at man kan holde vekten på teltet rundt 12 kilo, noe som uten tvil vil falle i mange reisecaravanisters smak. Teltet har mange anvendelsesmuligheter, da alle de 4 vinduene kan rulles helt av eller til siden. Målene på Gala er 350 x 200 noe som gir rikelig med plass i teltet, og det tar bare snaue 10 minutter å sette opp. Gala vil med sine friske farger og sin smarte form uten tvil bli en hit hos camperne, og det er allerede stor etterspørsel etter produktet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden