: Dwt-telt har konstruert det nye skrueløse beslag | Din Fritid

Dwt-telt har konstruert det nye skrueløse beslag

I nært samarbeid med utviklingsavdelingen hos Hobby, har dwt-telt arbeidet med å utvikle et nytt beslag som gjør det mulig å montere teltstenger i den nye kantprofilen. Vario-Clip-Hobby er navnet på det nye skrueløse beslaget til montering av fortelt, på den nye generasjonen av Hobby.

Vario-Clip-Hobby fra dwt-telt, spesielt utviklet til den nye generasjonen av Hobby

Resultatet er det nye Vario-Clip-Hobby.

Med Vario-Clip-Hobby presenterer dwt-telt et sikkert hengende veggbeslag til oppsetting av teltstenger på de nye Hobby campingvognene. Hobby har på den nye 2009 generasjonen endret kantprofilen, og det har medført, at man måtte utvikle en ny konstruksjon for montering av fortelt. Dwt-telt har sammen med konstruktører fra Hobby utviklet det nye beslaget, som passer perfekt på den nye kantprofilen.

- Vi har arbeidet veldig nært med Hobby med hensyn til det nye beslaget, og vi er veldig tilfreds med resultatet. Vi har i samarbeid funnet den optimale løsningen for montering av fortelt på de nye Hobby vognene, uttaler Claus Winneknecht, direktør på dwt-telt.

Vario Clip-Hobby passer perfekt

Vario-Clip-Hobby er en videreutvikling av det velkjente Vario-Clip-Systemet som i dag er standard på alle dwt-telts modeller. Det er et skrueløst beslag til montering av fortelt. Enkle løsninger med et forteltbeslag kommer til å høre fortiden til, dwt-telt har således utviklet det nye beslag, slik at det ligger helt opp til den nye profilkanten. Trykket er plassert helt på den nye profilen, og det medfører et veldig stabilt feste av hele teltet, selv i veldig kraftig vind viser det særdeles god stabilitet.

- Clipset passer perfekt. Det sitter skikkelig godt fast og holder stengene veldig bra, sier en begeistret utviklingssjef på Hobbyfabrikken, Ralf Skrubel,

Vario-Clip-Hobby passer til alle modeller av dwt-telt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden