: Nye Integra-modeller fra Eura | Din Fritid

Nye Integra-modeller fra Eura

Fra bare å ha vært en prototype, som ble vist på messene i 2007, har Eura Mobil i Sprendlingen nå modernisert hele den integrerte Integra-serien.

Elegant design på Eura Mobils nye Integra-serie.

En elegant formet front med grill i rustfritt stål, sladrespeil av bussmodell og stor panoramafrontrute gjør at den moderniserte Integra-serien virkelig ser helt ny ut! Selv bakpartiet, laget av glassfiberarmert plast i et helt stykke, har fått en ny og moderne utforming.

Det som teknikerne på Eura Mobil ikke har forandret på – men forfinet – er den tekniske konstruksjonen. Påbygget uten trerammeverk, og med 40 mm tykk isolering, gir et sterkt karosseri samtidig som Euras unike sammenføyningsmetode uten skruer minimerer risikoen for fuktskader.

Naturligvis finnes fortsatt det velutprøvde doble gulvet med en høyde på 50 cm, og ettersom arealet er oppvarmet gir det samtidig et varmt og behagelig gulv inne i bobilen. I det doble gulvet har tanker og annet teknisk utstyr funnet sin plass, men her finnes også vel tiltatte oppbevaringsareal.

Deilig hele året

For å oppnå de beste vinteregenskapene er de nye Integra-modellene som standard utstyrt med Alde vannbasert sentralvarme, og konvektorer finnes også i førerhuset. I tillegg er førerhusets sidevinduer isolert, og en elektrisk styrt rullgardin minsker varmeutslippet gjennom frontruten.

Til forskjell fra de fleste andre produsenter av helintegrerte bobiler, monterer ikke Eura noen nedfellbar seng i førerhuset (en slik finnes imidlertid som ekstrautstyr). I stedet finnes her rikelig med oppbevaringsplass. Savnet av nedfellbar seng gjør også at det finnes mulighet til å montere et stort takvindu (ekstra) som gir ekstra lys både til førerplassen og oppholdsdelen.

På ekstrautstyrslisten finnes også det finurlige Iso-Air-systemet som om sommeren benyttes til å suge inn den kjølige luften under bilen, slik at varmen inne i bilen holdes på et behagelig nivå. Iso-Air kan i tillegg utstyres med et pollenfilter.

Lyst og trivelig …

Innvendig eleganse

Også innredningen preges av luksus og eleganse. Buede møbelfronter med detaljer i massivt kirsebærtre samt beige hyllekanter skaper et lyst og harmoniskt miljø samtidig som skinntrekk – der du kan velge mellom tre ulike kulører – er både luksuriøst, lettstelt og behagelig.

Stor vekt har man også lagt på de små detaljene, som for eksempel de forkrommede skaphåndtakene og de utfellbare belysningsarmaturene i overkant av sittegruppen.

Ekstra, ekstra

Til tross for det omfattende standardutstyret, med for eksempel dobble kollisjonsputer og aircondition i førerhuset, kan Eura Mobil tilby en utstyrspakke for de som vil ha det lille ekstra.

I pakken inngår blant annet elektrisk stillbare, og oppvarmede, stoler i førerhuset, det tidligere omtalte takvinduet, og innvendig belysning inndelt i tre soner.

Fire modeller

Den Nye Integra-serien fra Eura Mobil omfatter fire modeller, med lengder fra 7,4 til 8,7 meter.

Den Minste modellen – med betegnelsen 730 HB – har dobbeltseng på tvers og stort lasterom under.

740 EB og 840 EB har begge enkle senger i lengderetningen, mens 850 QB har en stor dobbeltseng plassert midt i soveværelset.

De tre førstnevnte modellene har et vel tiltatt og godt utstyr vaskerom med integrert dusjkabinett, mens 850 QB har toalett/håndvask respektive dusjkabinett plassert på hver sin side av inngangen til soveværelset. I denne modellen finnes dessuten et lite sminkebord i soveværelset.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden