: Luksus i kompaktformat | Din Fritid

Luksus i kompaktformat

Eura Mobil lanserer en ny tre-akslet liner med smilefjes. Eura Mobil beskriver selv den nye modellen som luftig, elegant og med mye plass.

Integra Line LS er en luksus-liner. Det synes både utvendig og innvendig. Foto: Produsenten

Av Tore Afdal

Eura Mobil Integra Line LS er designet for kunder som vil unngå et buss- eller lastebil-utseende, forteller produsenten. Men en slik forklaring burde være unødvendig. Lineren har spenstige linjer, blide «øyne» av noen LED-frontlys og fremstår som en topp moderne og luksuriøs bobil.

Integra Line har utvendig høyde på 2,89 m og har et spesielt kort førerhus for å gi bedre oversikt på veien. Foto: Produsenten

Mye utstyr

Integra Line har utvendig høyde på 2,89 m og har et spesielt kort førerhus for å gi bedre oversikt på veien. Lineren er konstruert for vinterbruk og har både bodel og førerhus på samme plan. Dobbeltgulvet med varme er på 20 cm og byr på ekstra lagringsplass i garasjen og kjelleren og beskytter vannledninger og vanntanker mot frost.
Interiøret har høstet fordeler og inspirasjon fra Integras møbelløsninger og designelementer. Også planløsningen kommer fra Integra. Alde varmer er standard, badet har separat dusjkabinett og en dør for å dele av rommene.
Karosseriet er produsert i glassfiberforsterket plast (FRP) og sikrer førsteklasses kjøreegenskaper og lavt støynivå. Veggene er tre-frie og har førsteklasses isolasjonsmateriale. Det er fokusert spesielt på understellet og beskyttelse mot rust og råte. Derfor er hele undersiden inkludert skjermer og inngangsparti laget i FRP-materiale som ikke opptar fuktighet, tåler steinsprut og veisalt.

Bakerst er det adgang til den tverrstilte sengen fra begge sider. Foto: Produsenten

Interiørløsninger

Integra Line LS 790 EB har en meget stor garasje bakerst med god plass og en vektgrense på 1000 kg. Denne versjonen med enkeltsenger og Medicotherm madrasser legger alt til rette for en god natts søvn.
Integra Line LS 810 HB kan bestilles med sengeplass til seks personer. Bakerst er det adgang til den tverrstilte sengen fra begge sider. Garderoben er installert bak badet og ved å bruke en romdelingsdør har du et separat omkledningsrom. I praksis samme muligheter som du får på Integra Line LS 850 QB.

På forsiden