: DWT-telt: Stor suksess for dwt-telt på de danske campingmessene | Din Fritid

DWT-telt: Stor suksess for dwt-telt på de danske campingmessene

Etter at begge de danske campingmessene er tilbakelagt, kan tyske dwt se tilbake på et par riktig fine helger, både hva angår salg og besøk på standen.

Gala har vist seg å falle i mange camperes smak.

Det er nå drøyt 7 år siden dwt telt for første gang ble vist på en dansk messe. Den gang var både stilen og forholdene helt annerledes. I dag, 7 år etter, er dwt fortsatt med på de danske campingmessene, og det vitner om en utrolig evne til å tilpasse seg de enkelte markeder. Sammen med sitt danske team, har dwt fått satt sammen et veldig attraktivt program, som vinner mer og mer innpass på de danske campingplassene. Programmet som uten tvil hører til blant markedets bredeste spenner fra lette busstelt, og til høykvalitative fortelt for de som stiller store krav til kvalitet og komfort.

At dwt i dag er en fast aktør på det danske markedet, har man kunnet oppleve på den nylig avsluttede Ferie for alle messen i Herning, samt på januar utstillingen i Bella-senteret. Antallet besøkende, og salget på de to messene har vært en stor suksess, og man har virkelig kunne merke en stor interesse for dwt´s produkter. Ikke minst et produkt som det nye lettvekts reiseteltet Gala, har vist seg å falle i de danske campernes smak, og teltet vil uten tvil bli en bestselger den kommende sesongen. Det er ikke bare de danske camperne som har vist interesse, også en del av de danske campingforhandlerne har vært en tur innom standen for å se nærmere på dwt´s produkter, og nettet av danske forhandlere blir hele tiden utvidet.

- Vi har hatt to veldig gode utstillinger, og vi er veldig positive med hensyn til framtiden uttaler dwt´s danske agent Per Dubienko og fortsetter,

- Den interessen som er blitt vist fra kunder og forhandlere, lover godt for fremtiden, dwt har uten tvil for alvor bitt seg fast på det danske markedet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden