: Isabella 2009 – Penta og Forum feriebolig med innebygget komfortsone | Din Fritid

Isabella 2009 – Penta og Forum feriebolig med innebygget komfortsone

Hos Isabella har medarbeiderstaben det klart definerte mål å skape velvære for campere med kvalitetsfortelt og tilbehør, som en komfortabel ramme rundt den beste ferieopplevelsen.

Isabellas salgsjef Tommy Boisen er selv rutinert camper, og setter pris på komfort og god plass.

Med sesong- og langtidscampere i tankene har Isabella videreutviklet de enormt populære forteltene Penta og Forum, som gir masser av plass til aktiv ferieutfoldelse med høy komfort, overskudd og velvære i og rundt ferieboligen.

- Fastliggere slår røtter på sin favorittcampingplass og nyter livet i godt selskap. Det er fokus på avslapping og komfort, og selvfølgelig vil man gjerne gjøre det behagelig for seg. Vi bestreber oss på å skape de optimale rammene for samvær og gode opplevelser uansett vær og vind, forteller Isabellas salgsjef Tommy Boisen.

Det 3,5 meter dype Isabella Penta med den unike femkantede fasongen leveres med det sterke Zinox-stålstativet. Teltets rommelighet og stativets stabile konstruksjon egner seg perfekt til sesongcamping.

- Det finnes mange kreative måter å innrede ferieboligen på. Når jeg reiser rundt på de danske campingplassene slår det meg, at forteltene er rene wellness-områder, med alt det lekre tilbehør, som skal til for å skape opplevelser av høy kvalitet, sier Tommy Boisen, som selv er en rutinert camper.

Smak og behag i innredningen er naturligvis forskjellig, men variasjonsmulighetene og et vell av spennende tilbehør fra Isabella betyr, at camperne kan skape optimale rammer for mange gode ferieopplevelser.

Hos Isabella er medarbeiderne i dialog med camperne med hensyn til utvikling, og i 2009 har det bl.a. resultert i en ny og oppdatert utgave av Forum, bl.a. med nytt design av vinduspartiene – og ytterligere et etterspurt tilbehør, nemlig en ekstra frontdel med dør – som gjør det mulig å lage en ”entré” til f.eks. sko og barnevogn.

- Forum er perfekt for familien, som krever rommelighet og hygge. Forum kan leveres med lette glassfiberstenger, suppleres med den smarte entréen og eventuelt et solseil, slik at hele familien kan utfolde seg i og omkring forteltet fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, forteller Tommy Boisen.

- Langtidscampernes forskjellige suksesskriterier skal innfris, for at ferien skal komme opp i en høyere divisjon. Det skal skje noe, det skal være moro, tingene skal bare virke. Felles for teltene er flott og moderne design, det gode inneklimaet, som er lyst og lekkert med mange variasjonsmuligheter, slik at man kan innrede ferieboligen komfortabelt og nyte det frie campingliv med familie og venner, mener Isabellas salgsjef Tommy Boisen.

Penta og Forum fra Isabella: 23 prosent flottere feriebolig, 100 prosent komfort-sone!

Isabella arbeider målbevisst med å utvikle forteltene, slik at de tilfredsstiller brukernes behov, både med hensyn til komfort, fleksibilitet og funksjonalitet. Fortelt fra Isabella kan derfor bestilles og etterutstyres med forskjellig tilbehør, alt etter brukerens individuelle behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden