: Italia: Camping midt i Toscana | Din Fritid

Italia: Camping midt i Toscana

Camping Toscana Village er en liten hyggelig plass med mange aktiviteter og en beliggenhet midt i Toscana.

Det er mulig å komme til Camping Toscana Village enten med fly eller egen bil.

En stor del av gjestene kommer med fly til Pisa, dit Ryanair flyr fra Torp, men hovedparten kommer med egen bil og blir en uke eller to. Det er ikke noen stor og uoversiktelig plass, men selv om det ”bare” er plass til 83 enheter og 14 flotte mobilhomes, har man klart å tilby en lang rekke med aktiviteter, naturligvis i hovedsak lagt til høysesongen.

Hjemmefra kan man ved hjelp av plassens hjemmeside: toscanavillage.com – som også er på dansk - skreddersy sitt opphold, og det kunne eksempelvis bestå av en vinsmaking, et matlagningskurs, utflukter med eller uten guide og wellnessbehandlinger i Casciana. Og prisen får man vite før man drar.

På plassen er det også en deilig, stor pool, bar/restaurant samt i høysesongen aktiviteter for barna. Likeledes tilbys det kveldsarrangementer med forskjellige temaer og levende musikk.

Vil man ikke kjøre hele veien til Toscana, men ta fly til Pisa og leie et mobilhome, kan man nå også bli hentet på flyplassen - enten i Pisa eller i Firenze.

Byen Montopoli er vakkert beliggende midt i Arnodalen mellom Firenze og Pisa, og området er velegnet for fotturer, mountainbiking og ikke minst besøk i de omkringliggende kulturbyene, f.eks. Siena, Pisa, Lucca og Firenze. Alle kan nås med offentlige transportmidler.

Fakta

83 plasser
14 mobilhomes
Bar/restaurant/minimarked
Reis med Camping Cheque og Holiday Cheque

Alle henvendelser kan gjøres på engelsk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden