: LMC 2009: Musikalsk harmoni i mellomklasse campingvogner | Din Fritid

LMC 2009: Musikalsk harmoni i mellomklasse campingvogner

Stor interesse for LMC’s campingvogner og ikke minst for modelseriene Cello og Musica.

Münsterlands nye serie Cello er holdt i en veldig ungdommelig stil med lyst interiør, moderne stofftrekk og smarte lyseffekter.

LMC kjører, når musikken spiller opp. Og det er full musikk i de tyske campingvognene – i det minste i overført betydning. Med sin helt nye rekke av modelserier har tyske LMC Caravan lagt seg tett opp mot de nye, myke verdiene på markedet. Med musikknavn på de fem modelseriene og markedsføringen av kvinnelige verdier er listen liksom lagt.

- Vi har merket en fantastisk respons på den ny linjen i løpet av vinterens messer. spesielt har de to seriene i mellomklassen vært skikkelige trekkplastere, sier Tommy Rasmussen fra LMC’s danske forhandlerforening om modelseriene Cello og Musica.

Celloen er et musikkinstrument, som har en stor spennvidde; fra det lett lekende til det dramatiske og utfordrende. Og det er nok derfor, at LMC ser modellserien, Cello, som den lette, strømlinjeformede og likevel spennende campingvogn for ungdommelige par til moderne yngre familier. I seriens 11 forskjellige planløsninger og størrelser fra små reisevogner til de store køyemodellene, har man valgt å kutte litt på utstyrsnivået, uten at det går ut over komforten, men derimot slanket vekten.

- I Cello handler det om rene linjer i ungdommelig stil med et lyst interiør i pæretre, moderne putestoff og smarte lyseffekter, sier Tommy Rasmussen og peker på seriens minste vogn, Cello 450 E, som er en nyskapning på markedet.

- Her har man lykkes med å skape en lett reisevogn med to store enkle senger, toalett, rundsittegruppe og ikke minst et høykjøleskap i det moderne kjøkkenet. Nettopp det har vært veldig etterspurt blant par uten barn. Og vi kunne se på messene, at den vakte entusiasme i nettopp den målgruppen, sier han og fortsetter med å fortelle om modellserien Musica, der instrumentene får lov til å spille sammen:

- Musica er serien rett over Cello med 12 forskjellige planløsninger i alle størrelser. Interiøret er eksklusivt og holdt i mørkere farger med kirsebær kombinert med stållook i skaplukene. Det er med på å gi et både hyggelig og moderne look. Lysdesignet er fortreffelig og gir individuelle muligheter alt etter musikksmak.

Musica er LMC’s største serie med to køyesengsmodeller og 10 planløsninger med enkel- eller dobbeltsenger med toalett/bad på siden eller bak i vognen, og det er lagt vekt på alle detaljer.

Felles for de to seriene er lyse karosserier med enkelte sølvdekorasjoner. Vognene har nydesignede gasskasser med lav løftehøyde, lokk som holdes automatisk oppe og stabil bunn i aluminium.

LMC’s kvinnelige designere har hatt en avgjørende innflytelse ikke minst hva angår kjøkkendesign i alle de nye modellene. Man fornemmer det straks, man starter kjøkkenarbeidet. Kombinasjonen av tre og hvit akryl gir et spesielt miljø sammen med praktisk lys og plasseringer, og overalt er det montert store praktiske skuffer med et helt nyutviklet sentrallåssystem.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden