: Sjelland: Kort vei til fine opplevelser | Din Fritid

Sjelland: Kort vei til fine opplevelser

De populære opplevelseskartene for Sjelland, Møn og Lolland-Falster er kommet ut i splitter nye og helt oppdaterte utgaver.

Østdansk Turisme gir ut nye opplevelseskart til turister fra inn- og utland - fylt med gode historier og tips om opplevelser på Sjelland, Møn og Lolland-Falster.

De populære opplevelseskartene for Sjelland, Møn og Lolland-Falster er kommet ut i splitter nye og helt oppdaterte utgaver, som gir turister fra både inn- og utland mye bedre muligheter til å planlegge sin ferie på Sjelland, Møn og Lolland-Falster.

Kartene, som finnes i to utgaver, er perfekte å planlegge turen etter. Det er såvel de store som de helt små opplevelsene, som beskrives i form av gode og gratis tips, små overraskelser og turbeskrivelser, samtidig som turistbedriftene i området gir konkrete og gode tilbud til turistene i de to utgavene av kartene. Det ene kartet er mest for voksne og det andre hovedsakelig for barn.


Stort opplag

- Turistene vil få sett mye mer av Sjelland, Møn og Lolland-Falster, når de har mulighet til å planlegge ferien, før de drar av gårde. Vi gir ut kartene på tre språk – dansk, tysk og engelsk – i et ganske stort opplag på 150.000 eksemplarer for hver type kart, nettopp fordi kartene skal ut til turistenes lokalområde og være med på å skape interesse, når turistene velger sin ferie-destinasjon, sier direktør Glen Polano, Østdansk Turisme.

Distribusjonen av de mange kartene gjøres via bestillinger som følger i kjølvannet av større kampanjeaktiviteter på de forskjellige markedene i utlandet, for eksempel i form av trykte tillegg og innstikk i medier, direct marketing, internett, messer – og direkte kontakter og kampanjer rettet mot turistbyråer, reisebyråer, buss- og flyselskaper samt andre transportører.

Populære kart

- Opplevelseskartene er en del av Østdansk Kampanje 2009, som setter fokus på Sjelland, Møn og Lolland-Falster, når turisten skal velge ferie. Kartene er allerede veldig populære, nettopp fordi turistene kan kjøre etter dem og underveis få ytterligere inspirasjon til opplevelser, som gir gode ferieminner, sier Glen Polano, som tilføyer at kartene blir distribuert på Østdansk Turismes hjemmeside oplevdanmark.nu, der turistene kan finne ytterligere informasjon og detaljer, som gjør ferien enda mer spennende.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden