: Toppkarakter til Jambo Feriepark | Din Fritid

Toppkarakter til Jambo Feriepark

TopCamp Jambo Feriepark er uten sammenligning Danmarks beste campingplass.

Jambo Feriepark har en deilig barnevennlig pool.

Jambo Feriepark kan til sesongen 2009 briske seg med å være en av Danmarks få campingplasser med fem stjerner og plassen kan dermed blande seg i toppen av dansk camping. I tillegg kommer, at Campingrådet, som står for klassifisering av alle danske plasser, har tildelt nettopp Jambo Feriepark absolutt toppkarakter. Campingplassen er dermed offisielt Danmarks beste.

Er du ikke tilhenger av telt eller campingvogn kan du leie disse deilige luksushyttene.

Jambo Feriepark sprenger skalaen

Alle campingplasser blir vurdert i 17 forskjellige kategorier, der det gis fra 0-6 poeng alt etter kvalitet. Dermed gir toppkarakter i alle kategorier et samlet resultat på 102 poeng. I fem kategorier er Jambo Ferieparks standard imidlertid så eksepsjonell, at Campingrådet har måttet sprenge skalaen og tildele plassen totalt 107 poeng av 102 mulige.

- Jeg er veldig glad for den anerkjennelse Campingrådet har gitt oss. Det viser, at det kan lønne seg å satse på kvalitet. Jeg ser det som en anerkjennelse til kvalitetsutvikling innenfor dansk camping og ikke minst til den store innsatsen, Jambo Ferieparks team av ansatte yter, forteller Karsten Egelund, innehaver av Jambo Feriepark.

Denne store lekeplassen skal nok sørge for mange artige lekestunder for barna.

Jambo Feriepark fortsetter framgangen

Campingplassen, som de siste årene har utviklet seg konstant på alle områder, har hele veien i tillegg også satset på kvalitet, både hva angår fasiliteter og sikkerhet, men i høy grad også aktiviteter og service.

- Det er mange forskjellige typer mennesker, som drar på campingferie. Vi har stor suksess med å tilby den riktige ferien til moderne familier, som setter pris på høyt servicenivå og utrolig fine standarder på fasiliteter og aktiviteter. En ambisjon, som vil fortsette i den videre utvikling av plassen, for selv om vi har sprengt skalaen, er der bare en vei - framover, avslutter Karsten Egelund.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden