: DCT 2009: Fortelt eller markisetelt? | Din Fritid

DCT 2009: Fortelt eller markisetelt?

Et markisetelt gjør det enkelt å dra på campingferie tross mange opphold underveis.

Stor fleksibilitet – og montert på bare 20 minutter.

Reiser du mye? Og er du trøtt av å kave med forteltet, hver gang du tar en pause? Så overvei et markisetelt istedenfor.

Et markisetelt gjør det enkelt å dra på campingferie tross mange opphold underveis. Markisen sitter fast montert på vognen, og kan raskt rulles ut, dersom du ønsker skygge ved ankomst. Markisen suppleres med sider og front, hvis du har bruk for ly eller et rom som i et fortelt. I løpet av bare 20 minutter kan du ha satt opp et komplett telt.

Rolli er et komplett markisetelt bestående av både posemarkise, sider, front og gardiner. Det er solid og tåler mange oppsettinger. Taket og sidene samles med velcro – sidene og fronten samles med glidelås. Rolli finnes i 9 lengder fra 2,25 m. til 6,0 m. – og har samme dybde som et konvensjonelt fortelt. Monteringshøyden kan justeres fra 210-255 cm, noe som betyr, at Rolli passer til nesten alle campingvogner.

Markiseteltet er en vesentlig billigere løsning enn et fortelt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden