: Ny campingstol fra Westfield | Din Fritid

Ny campingstol fra Westfield

Sittekomforten er formidabel, og kvaliteten er på topp. Prøver du en av de nye campingstolene fra Westfield, vil du ikke lengre være i tvil.

Alle stoler og tilbehør finnes i både blå og grå.

Det er med stor glede, at Westfield møbelserien kan ønskes velkommen til Skandinavia. Det er en møbelserie av veldig høy kvalitet, noe som understrekes av fem års garanti. Alle beslag er aluminiumsbeslag. Sittehøyden på Westfields stoler er fem cm høyere enn på de fleste andre stoler. De fem cm gjør, at man også sitter godt ved spisebordet.

I serien er det fem utgaver av campingstolen med høyt ryggstø, en klappstol og en fotstøtte. Alle stolene er polstret bak nakken og har fem ryggstøposisjoner. I tillegg har tre av modellene ergonomisk formet ryggstø. Supreme er den ekstra brede og robuste utgaven av den høye stolen, som kan klare en belastning opp til 200 kg.

Ta en tur til din lokale campingforhandler og få en god opplevelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden