: Langt hjemmefra på en helg - del 5:5 - Tyskland | Din Fritid

Langt hjemmefra på en helg - del 5:5 - Tyskland

Det er ingen grunn til å kjøre i flere dager for å få utenlandske opplevelser. Rett utenfor Skandinavias grenser ligger det opplevelser og venter, og man kan selv velge, om det skal være kulturelt, aktivt eller man bare vil føle storbyens sus.

Cykler er velkomne, og man føler sig tryg på turene

Ostfriesland – aktiv ferie

Dikene langs hele kyststrekningen i den nordlige delen av tyske Niedersachsen er som skapt for aktiv ferie. Veien langs havet heter da også „Grüne Küstenstrassen” – den grønne kystvei – og er spesielt velegnet til kortere eller lengere sykkelturer.

Terrenget er flatt, så det er bare litt vind, som kan frambringe litt svette i panna. Det er en fantastisk måte å oppleve naturen og landskapet på. Skiltingen er veldig bra, også selv om man skulle begi seg litt inn i landet for å besøke noen av de byene, som f.eks. Norden og Jever, som ligger der.

Det er sykkelstier på stort sett hele ruten, slik at man ikke sykler sammen med den alminnelige trafikken. Det gjør området sykkelvennlig for barnefamilier, som kan sykle trygt og dermed slappe mer av.

Campingplassene ligger som perler på en snor.

Solnedgangen over Vadehavet kan ofte nydes direkte fra campingpladsen

Campingplassen

Mange plasser er veldig store med fine fasiliteter. Kjører man med bobil, kan man med fordel bruke „Stellplätze” – såkalte parkeringsplasser kun for bobiler.

Plasseksempel: Camping am Deich
Pris: 190 kr. for to voksne og to barn i egen campingvogn eller bobil inkl. strøm

Les mer om plassen nedenfor via link eller på googlekartet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden