: Rent drikkevann i campingvognen | Din Fritid

Rent drikkevann i campingvognen

E2 vannbehandlingsanlegg fra 3M er et veldig enkelt, effektivt og servicevennlig anlegg. De selges i dag hos 26 danske caravanforhandlere og flere kommer stadig til. De er spesielt utviklet til camping, både vogner og bobiler.


E2 vandbehandlingsanlæg fra 3M

Med E2 vannbehandlingsanlegg fra 3M er det snakk om en ren mekanisk filtrering. Den inneholder ikke bare en aktiv carbonblokk som klarer problemer vedr. smak, farge og lukt, men også en ytterst effektiv membran. Denne membranen kan fjerne 99,9999 % av de bakteriene og parasittene som måtte være i vannet. Det betyr at man nå kan reise overalt i Europa, fylle opp med det lokale drikkevannet på sin ekvipasje og nyte rent, velsmakende og bakterielt sikkert vann i kranen.

3M er en av verdens største produsenter av vannbehandlingssystemer til det profesjonelle markedet. De teknikkene som benyttes er derfor velutprøvde og godkjente i henhold til diverse gjeldende normer. Det er snakk om seriøse anlegg fra en seriøs produsent.

Den danske campingorganisasjonen DCU har testet 3Ms produkter med særdeles positivt resultat. Flere av de store europeiske produsenter av campingvogner tester vannbehandlingsanlegget, da man overveier å pre-installere det i vognene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden