: Danmark: Nye fasilitetsbygninger på Hagen Strand Camping | Din Fritid

Danmark: Nye fasilitetsbygninger på Hagen Strand Camping

Hagen Strand Camping har netop afsluttet en større ombygning på pladsen, og kan nu stolt præsentere nyt solvarmeanlæg, nyt flot køkken samt nye luksushytter bygget i spansk stil.

Det nye luksuskjøkkenet innbyr til mer enn bare matlaging og oppvask. Det er store kjøkkenøyer, benkeplater i granitt med gassbluss, sittegrupper, flatskjerms-TV, store grønne planter, malerier på veggene osv. Så det er gode muligheter for å kunne være samlet mens man tilbereder maten.

De nye familiebadeværelsene er oppført i en eksklusiv design med dusj i både voksen og barnehøyde. Her er det ingen kalde gulv, da alle rommene er utstyrt med behagelig gulvvarme med hjelp av det nye solvarmeanlegget som er installert.

Luksushyttene er bygget i spansk stil og oppført i gedigne materialer og framstår med en hvit pusset fasade. De har store treterrasser, som innbyr til utendørs hygge, enten man foretrekker havutsikt eller vil føle seg som en del av løvskogen. Hyttene er innredet med to soverom, luksusbadeværelse, innbydende oppholdsrom med kjempefint kjøkken fra Designa, i hvalnøtt med integrert oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser, keramisk kokeplate og varmluftsovn. Kvalitetsmøbler og malerier på veggene samt klimaanlegg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden