: Danmark: Bare én helg med camping i Bella Centeret | Din Fritid

Danmark: Bare én helg med camping i Bella Centeret

For de som har tenkt seg et besøk på caravanmessen i København er det verdt å notere seg at fra 2010 vi det ikke lenger være campingutstilling to helger på rad i Bella Centeret. Messen er slått sammen med Feriemessen og går av stabelen i helgen 29.-31. Januar.

Det blir en litt annerledes campingutstilling sammenlignet med tidligere. Man vil ikke kunne se alle modeller fra samtlige merker. I stedet er de ni ledende caravanforhandlerne på Sjelland slått seg sammen om en stor inspirasjonsutstilling i hall H. Her vil vognene, i et naturlig nok ikke like stort antall som tidligere, bli en del av et område, som i tillegg til campingvogner også byr på en rekke spennende aktiviteter. Det blir en morsommere opplevelse for hele familien. Langelandsfestivalens Barneland gir de mindre barna mulighet til å boltre seg på en hoppeborg, smykkeverksted, emblemverksted, sykkelbane m.m.

De voksne og de større barna kan konkurrere på curlingbanen eller prøve å putte på puttinggreen. Og så er det grillguruene – en samling grill entusiaster, som sammen med Outdoor Chef demonstrerer grillmetoder hele dagen – og selvsagt også byr på smaksprøver.

Alt dette fyller en stor del av Østhallen, og så er det også en avdeling med bobiler. I B-hallene kan man som vanlig treffe Isabella, DWT, Svenska telt, Camper Fritid og andre utstyrsleverandører, som i likhet med Outwell har en kjempestand. Det er også mange campingplasser representert, deriblant DK-Camp samt en markedsplass der det er mulig å kjøpe noe å ta med seg hjem.

Les mer om messen på ”Ferie i Bella” sine hjemmesider nedenfor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden