: Safari Style: Fortelt til Omnistor Caravan Style | Din Fritid

Safari Style: Fortelt til Omnistor Caravan Style

Safari Style-teltet består av to løse sidevegger og en frontvegg i grå polyester med PVC-bakkekappe. Safari Style er veldig lett å sette opp.

Frontveggen skyves inn i frontprofilen. Etter at de inkluderte klemprofilene er festet på markisens markisearmer kan sideveggene skyves inn. Gjennom å trykke tetningsvulsten med teltstangen tilkobles sideveggen med kjøretøyet. Side- og frontveggene er koblet til hverandre med koblingsprofiler av plast. De store panoramavinduene som går over hele teltet slipper ikke bare inn mye lys, men gir også en veldig vid utsikt. Teltet har også to brede dører på høyre og venstre side. De tre tilkoblingsbare ventilasjonsåpningene som standard er utstyrt med myggnett gir en konstant luftsirkulasjon. Gardiner og en oppbevaringsveske medfølger som standard. Teltet er UV-beskyttet og muggavstøtende. Kjøretøyet kan nedentil tilkobles med bakkekappen som er inkludert som standard. Vekt: Max.19kg – min. 15,5kg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden