: Thule: Omnistor utvider sitt populære utvalg av markiser | Din Fritid

Thule: Omnistor utvider sitt populære utvalg av markiser

Den nye markisemodellen av Omnistor 5003 gir brukerne et moderne design, som er på linje med de nyeste designtendenser for bobiler og campingvogner.

Omnistor 5003 kan kjøpes gjennom forhandlere av Thule i Europa.

For å kunne imøtekomme etterspørselen etter stoff med lav kontrast fås markisen fra Omnistor i to nye farger, ‘Mystic Grey’ og ‘Sapphire Blue’.

Markisen - Omnistor 5003 - inneholder innovative funksjoner som en integrert takrenne, som sitter i forreste skinne samt nyutviklede støtteben, som gir bedre stabilitet og funksjonalitet. Markisen er montert med patenterte låser i begge ender for å optimere sikkerheten, når markisen stenges. De tradisjonelle kvalitetene ved Omnistor som fantastisk produktstabilitet og pålitelighet, høy belastningsevne, kvalitetsstoff, loddrett komfortuttrekk av støtteben og et teleskopisk håndgrep er også innkludert.

Markisen er utviklet i henhold til sikkerhetsnormen 74/483EEG, som forbyr skarpe kanter.

Markisen fås i lengder på opp til 4,5 meter med en dybde på maks. 2,5 meter. Den har en vannrett åpningsbane for bedre tilpassing til bobiler og mindre campingvogner.

- Vi er stolte av å kunne pre¬sentere denne nye modellen, som er utviklet i henhold til feedback fra markedet, og som imøtekommer den nyeste teknologien. Design, sikkerhet og funksjonalitet er alle viktige verdier for oss, og Omnistor 5003 er beviset på, at de kan kombineres effektivt. Vi har stor tillitt til markedet i dag ved fortsatt å utvikle og lansere nye produkter, sier Hans De Smet, adm. direktør hos Thule.

Omnistor 5003 kan kjøpes gjennom forhandlere av Thule i Europa.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden